Головна  →  Новини  →  8 серпня 2018

Підведено підсумки І півріччя фінансово-господарської діяльності юридичних осіб, майно яких віднесено до сфери управління Дніпровської РДА

Підведено підсумки І півріччя фінансово-господарської діяльності юридичних осіб, майно яких віднесено до сфери управління Дніпровської РДА

Закінчилась дводенна робота балансової комісії по розгляду питань фінансово-господарської діяльності підприємств, організацій та установ, майно яких віднесено до сфери управління Дніпровської райдержадміністрації. Засідання проходили під головуванням очільника району Петра Онофрійчука. В роботі комісії взяли участь заступники голови Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації, керівники структурних підрозділів РДА та представники Департаменту комунальної власності та Департаменту економіки та інвестицій, внутрішнього фінансового контролю та аудиту.

7 серпня про підсумки фінансово-господарської діяльності за І півріччя 2018 року звітували: комунальне підприємство «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва», районні управління житлово-комунального господарства, будівництва, освіти, культури, туризму та охорони культурної спадщини.

Також звітували юридичні особи, що знаходяться в стані припинення, а саме: комунальні підприємства «Дніпробудтехсервіс» та «Редакція газети «Дніпровські новини» і Дніпровська районна у місті Києві рада.

Сьогодні робота продовжилась і члени комісії заслухали звіти: районних управлінь охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення, фінансового, відділу у справах сім’ї, молоді та спорту, Дніпровського районного в місті Києві центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, служби у справах дітей, Центру по роботі з дітьми та молоддю за місце проживання. На завершення заслухали звіт про фінансово-господарську діяльність Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації.

Комісія, підводячи підсумки, задовільно оцінила роботу вищезазначених організацій та підприємств. Також були надані рекомендації щодо підвищення ефективності фінансово-господарської діяльності підприємств, організацій та установ, майно яких віднесено до сфери управління Дніпровської райдержадміністрації.

Довідково.

Відповідно до розпорядження Київської міської державної адміністрації від 19.02.2003 № 237 «Про деякі питання діяльності підприємств, установ та організацій, що належать до комунальної власності територіальної громади міста Києва» (із змінами), з метою підвищення контролю за ефективністю діяльності комунальних підприємств, на виконання п. 21 протоколу доручень № 14, напрацьованих під час наради з вирішення нагальних питань життєдіяльності міста Києва із заступниками голови Київської міської державної адміністрації, головами районних в місті Києві державних адміністрацій, начальниками головних управлінь і управлінь Київської міської державної адміністрації та керівниками акціонерних товариств і комунальних підприємств від 14.03.2011 Дніпровською районною в місті Києві державною адміністрацією розпорядженням від 15.03.2011 № 121 було створено балансову комісію по розгляду питань фінансово-господарської діяльності підприємств, майно яких віднесено до сфери управління Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами відділу оренди майна комунальної власності Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації

Перейти до спискуВерсiя для друку