КМДА Київська міська державна адміністрація


8 серпня 2018

Очільник району провів виїзний прийом громадян в Центрі надання адміністративних послуг

Очільник району провів виїзний прийом громадян в Центрі надання адміністративних послуг

Сьогодні голова Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації Петро Онофрійчук провів виїзний прийом громадян в Центрі надання адміністративних послуг (Харківське шосе, 18). Очільник району запланував візит з метою моніторингу роботи щодо організації та надання адміністративних та дозвільних послуг.

Годину Петро Васильович спілкувався з відвідувачами та працівниками Центру, ознайомився з роботою секторів, обговорив проблемні питання задля подальшого удосконалення процесу надання адмінпослуг. Мешканці району подякували керівнику району за належну організацію роботи Центру, створення належних сучасних умов для комфортного перебування відвідувачів та можливості оперативно отримати якісні послуги.

Довідково.

Центр здійснює прийом документів для оформлення 151 адміністративної послуги. За 6 місяців 2018 року до Центру звернулось 63639 заявників. Було надано - 41687 адміністративних послуг, видано - 37826 готових документів, 1378суб’єктам відмовлено в отриманні адміністративних послуг (порівняно з відповідним періодом 2017 року кількість наданих адміністративних послуг збільшилась на 21% - з 32848 до 41687 відповідно).

Підготовлено відділом з питань інформаційної політики



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.