Головна  →  Новини  →  24 квітня 2014

24 квітня відзначає свій 10-річний ювілей суспільно-гуманітарна гімназія НВК «Домінанта»

24 квітня відзначає свій 10-річний ювілей суспільно-гуманітарна гімназія НВК «Домінанта»

Із дня свого заснування гімназія «Домінанта» - флагман освіти, який відкриває шлях інновацій усім навчальним закладам району, міста, країни.
Це особливий простір, новаторський колектив, творча лабораторія нових ідей, де створюються умови для самовдосконалення учнів, педагогів. Цей заклад плекає в собі дух українства, дух незалежної і самостійної України, нової і сильної держави.
Плекати людину, творити особистість, допомагати кожному розкрити свої таланти, виховувати наукову еліту країни – завдання гімназії «Домінанта».
Бути її випускником – значить бути на вершині соціального статусу, сягнути особистісних акме. Мабуть тому, випускники повертаються знов і знов у стіни закладу як до рідної домівки, щоб не лише отримати незабутні спогади, а й почерпнути наснаги, сповнитись вірою у майбутнє добро і милосердя.

Гімназіє! Многіє літа тобі! Плідної творчої праці! Наукових і творчих злетів!  Міцній, укорінюючи в юних серцях жагу до навчання, самовдосконалення та любов до історії і традицій рідного народу!

За інформацією управління освіти.

Перейти до спискуВерсiя для друку