Головна  →  Новини  →  17 серпня 2018

"Чарівне літо" Дніпровського району красується на Співочому полі

"Чарівне літо" Дніпровського району красується на Співочому полі

Сьогодні, 17 серпня, на Співочому полі відкрили виставку до Дня Незалежності України «Чарівний український міф». Виставка розміщується на території площею більше 1500 кв. м, на якій представлено понад 200 тисяч квітів.

Композиція Комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Дніпровського району «Чарівне літо» красується на пагорбі під куполами Києво-Печерської Лаври. Для створення цьогорічної композиції було використано приблизно 15 тис. квітів, серед яких: бегонія, седум, сеткреазія, полістікум, альтернатера, агератум. Крім того, для  оформлення композиції використали також мармурову крихту, дерево, та метал.

На заході були присутні Андрій Мальований - начальник управління екології та природних ресурсів Київської міської державної адміністрації, Наталія Бєлоусова  - в.о. генерального директора КО «Київзеленбуд», Євген Ковшун - директор Комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Дніпровського району м. Києва, гості та мешканці столиці.

Виставка працюватиме з 9:00 до 21:00, без вихідних.

Адреса: вул. Лаврська, 33 (15 хвилин від метро «Арсенальна»).

Вхід: дорослий квиток – 50 грн., дитячий – 25 грн.

Для дітей до 7 років, пенсіонерів, учасників АТО, інвалідів 1 та 2 групи та учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС вхід безкоштовний.

Підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Дніпровського району

Перейти до спискуВерсiя для друку