Головна  →  Новини  →  30 серпня 2018

Вчора відбулась серпнева конференція керівників закладів освіти Дніпровського району

Вчора відбулась серпнева конференція керівників закладів освіти Дніпровського району

29 серпня у Навчально-виховному комплексі «Домінанта» (вул. Юності, 3) відбулася серпнева конференція керівників закладів освіти Дніпровського району. Цього року вона відбулась під гаслом «Здорові діти – нація щаслива! Натхненне вчительство – нація жива!» та проходила у форматі #EdCamp. (Не)конференції EdCamp проводяться у всьому світі в новому дискусійному форматі для співтворчості вчителів. Це відкритий обмін педагогічним досвідом та співпраця за принципом "Give – Get" («Дай, якщо можеш - Візьми, якщо хочеш»). Захід об’єднав понад 200 освітян Дніпровського району - директорів закладів дошкільної освіти, шкіл, гімназій, ліцеїв.

Почесними гостями конференції були Петро Онофрійчук - голова Дніпровської райдержадміністрації та Алла Загородня - його заступник, Олесь Маляревич - депутат Київської міської ради, Олександра Яцуня - голова Київської міської організації профспілки працівників освіти і науки України, Галина Нікандренко - голова профспілкової організації працівників освіти Дніпровського району, Лариса Зуб - полковник поліції, начальник управління ювенальної превенції Національної поліції України, Тетяна Піскарьова - заслужена артистка України, Ахтем Сеітаблаєв - український актор та режисер, Заслужений артист АР Крим, ведучий військово-патріотичного ток-шоу «Хоробрі серця» на телеканалі 1+1, режисер фільму «Кіборги», Інна Мирошниченко - заслужена артистка України, акторка, Олександр Шовковський - футболіст клубу «Динамо Київ» та ін.

З вітальним словом до учасників (не)конференції звернувся голова Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації Петро Онофрійчук, його заступник Алла Загородня та начальник управління освіти Наталяї Іваніна. Петро Васильович зауважив, що сьогодення об’єднало освітян нашого району навколо ідей Нової Української Школи. Він зазначив, що у нас важливе завдання – зберегти, примножити та передати знання, щоб Україна розвивалася і впевнено рухалася в європейське майбутнє. Нова українська школа – це інвестиція в людину і шлях до процвітання для всієї України.

Разом із Заслуженою артисткою України Тетяною Піскарьовою керівники закладів освіти виконали Гімн освітян Дніпровського району.

(Не)конференція відбулась у руслі інтенсивного навчання, обміну досвідом та неформального спілкування. Для учасників заходу психолог Професійної асоціації дитячих психологів «ПАДАЛ»Катерина Гольцберг провела майстер-клас «Булінг в учнівському середовищі». Освітяни із задоволенням взяли участь у благодійній акції «Учительство – дітям». Кожен учасник (не)конференції у форматі #EdCamp отримав сертифікат учасника, а кожен учасник квесту – диплом за квест. Окрім того, кожен мав унікальну можливість поспілкуватися за горнятком кави або чаю з колегами, сфотографуватися на пам'ять з друзями або наодинці у дизайнерській фотозоні з атрибутами Нової української школи «Я будую нову українську школу», «Я інвестую в освіту», «Мрію, надихаю, дію!», «Я агент(ка)змін!» та залишити творчий відгук про конференцію.

Освітяни нашого району ще раз довели: вони професійні, креативні, яскраві, уміло і ефективно працюють в команді та не бояться експериментів та відкриті до інновацій.

Підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами управління освіти Дніпровського району

Перейти до спискуВерсiя для друку