Головна  →  Новини  →  4 вересня 2018

В Дніпровському районі після капітального ремонту відбулося відкриття школи №325

В Дніпровському районі після капітального ремонту відбулося відкриття школи №325

3 вересня відбулася презентація оновленого після капітального ремонту закладу освіти – спеціалізованої школи ІІ-ІІІ ступеня «Щастя». Оновлений сучасний заклад освіти спеціалізована школа №325  – унікальний подарунок іноземних інвесторів – благодійної організації World ORT (Всесвітній ОРТ).

Привітали школярів та педагогів закладу Генеральний Директор Всесвітнього ОРТ Аві Ганон, Генеральний директор Представництва Всесвітнього «ОРТ» в країнах СНД і Балтії Давид Беніш, заступник голови Дніпровської районної у місті Києві державної адміністрації Алла Загородня, депутат Київської міської ради Олесь Маляревич, начальник управління освіти Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації Наталія Іваніна.

Справжніх відкриттів та перемог, незабутніх миттєвостей шкільного життя побажала школярам заступник голови Дніпровської районної у місті Києві державної адміністрації Алла Загородня.

Модернізація системи шкільної освіти – один з основних напрямів державної освітянської політики – став пріоритетним і у діяльності керівництва міста та Дніпровського району.

Депутат Київради Олесь Маляревич подякував благодійній організації World ORT (Всесвітній ОРТ) в особі Генерального Директора Аві Ганона, так як це вже третя інвестиція в освіту Дніпровського району столиці, та наголосив у своєму зверненні до дітей: «Разом до знань, до успіхів, до звершень!».

Драйву, емоцій, натхнення додали на святі наш улюблений і неперевершений ансамбль «Україна» Дитячо-юнацької хореографічної студії «Щасливе дитинство» та барабанщики «DrumArt Show».

В рамках ремонту було замінено комунікації, вікна, відновлений дах та утеплений фасад. Обладнані сучасні кабінети, спортивний та музичний зали, медичний кабінет, кабінет психолога, сучасний стадіон, новий харчоблок з сучасним технологічним обладнанням.

Довідково.

Державний єврейський навчальний комплекс №325  «Сімха» («Щастя») створений в 1991, дитячий садок розпочав роботу в 1991 році, відділення для 1-4 класів було відкрите в 1992 році, для 5-11 класів - в 1999 році. З 1 вересня 2015 року навчальний комплекс «Сімха» став частиною мережі ОРТ.

У комплексі навчається близько 300 дітей з єврейських сімей. Поряд з викладанням загальноосвітніх предметів провідним напрямком є навчання мові іврит, культурі, традиціям, звичаям та історії єврейського народу. В школі відзначаються всі єврейські свята, на святкування яких учні, як прийнято, приходять разом з батьками. Окрім того, школа пропонує поглиблене вивчення комп'ютерних наук та англійськоЇ мови.

Навчальний комплекс №325 "Сімха" складається з 2-х освітніх установ:

  1. Навчальний комплекс з поглибленим вивченням іноземних мов (іврит, англійська). Там розміщені дитячий садок і початкова школа (1-4 класи);
  2. Спеціалізована школа № 325 "Сімха" -  спеціалізована старша школа для дітей з 5-го по 11 клас.

26 вчителів працюють в дитячому садку і початковій школі. Також з учнями початкової школи працюють логопед і психолог. 18 викладачів працюють в середній школі, серед них є 3 вчителя-методиста вищої категорії, 4 старших викладачів вищої категорії і 6 викладачів вищої категорії.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Управління освіти Дніпровського району

Перейти до спискуВерсiя для друку