КМДА Київська міська державна адміністрація


6 вересня 2018

В парку "Перемога" відбувся міні-фестиваль «Громадський бюджет Фест»

В парку "Перемога" відбувся міні-фестиваль «Громадський бюджет Фест»

05 вересня у парку культури та відпочинку "Перемога" відбувся міні-фестиваль "Сімейне свято "Громадський бюджет Фест". У заході взяли участь Петро Онофрійчук – голова Дніпровської райдержадміністрації, Алла Загородня – заступник очільника району, автори проектів Громадського бюджету та мешканці району.

Під час заходу автори проектів Громадського бюджету-3 презентували свої ідеї та запрошували гостей до своїх локацій: дізнатись більше про проекти, проголосувати та долучитись до команд. 

Також протягом всього свята проводились: ярмарок, майстер-класи, тренінги, презентації реалізованих проектів Громадського бюджету-2. Були розміщені розважальні локації з тематичними фотозонами.

Окрім цього на гостей чекала насичена розважальна програма. Для глядачів  виступали: народний художній колектив ансамбль народного танцю "Україна" ДЮХС ім. М. Коломийця “Щасливе дитинство”, Дитяча вокальна студія “Ластів’ята” школи-інтернат №14, Вокальний ансамбль “Співоче зернятко” школи №20, вокальна студія Світлани Павлової «СПіВ», вокальний дует Віталіни та Маргарити Мороз, Маша Калюжна та інші.

Нагадуємо: голосування за проекти ГБ-3 триває до 15 вересня. Не будьте байдужими голосуйте за громадські проекти Дніпровського району!

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.