Головна  →  Новини  →  7 вересня 2018

Столичних водіїв закликають використовувати талони для паркування

Столичних водіїв закликають використовувати талони для паркування

КП «Київтранспарксервіс» презентувало нові паркувальні талони. Про це повідомив заступник голови КМДА Дмитро Давтян. Він закликає водіїв користуватися ними, щоб зробити паркування у місті зручним і законним.

«Паркувальні талони або абонементи – один із трьох легальних та найзручніших способів оплати послуг паркування у столиці, особливо при щоденному користуванні майданчиками», – підкреслив Дмитро Давтян.

Він нагадав: талон на місяць I типу дає можливість залишати автомобіль на всіх майданчиках денної служби КП «Київтранспарксервіс»; II типу – на майданчиках II та III зони; III типу – відповідно у III зоні.

Абонемент на квартал дає можливість користування будь-яким денним паркувальним майданчиком підприємства упродовж трьох місяців.

«Зі вступом у дію Закону про паркування буде не просто незручно, але й недешево паркуватися де завгодно. Крім того, Закон дозволятиме застосовувати більш рішучі дії щодо порушників. Упевнений: ми знайдемо порозуміння із водіями і зможемо облаштувати паркувальний простір столиці якнайкраще», – підкреслив Дмитро Давтян.

Щодо вартості:

Абонементні талони на місяць

І

у І, ІІ, ІІІ зонах

630

ІІ

у ІІ, ІІІ зонах

441

ІІІ

у ІІІ зоні

315

Абонементні талони на квартал

 

усі зони

1465

 

Придбати абонементи просто та зручно:

За інформацією old.kyivcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку