Головна  →  Новини  →  7 вересня 2018

Триває голосування за проекти "Громадського бюджету 3"

Триває голосування за проекти "Громадського бюджету 3"

24 серпня 2018 року стартувало голосування за подані проекти в рамках Громадського бюджету-3, які реалізовуватимуть за рахунок міського бюджету наступного року. Голосування триватиме до 15 вересня 2018 року.

Цього року Київська міська рада взяла до уваги зростання громадської активності, бажання киян долучатися до проектів розвитку міста та збільшила кошторис Громадського бюджету-2019 до 150 млн грн. Кількість проектів в електронній системі голосування порівняно з минулим роком зросла майже вдвічі.

Громадський бюджет – демократичний процес, який надає можливість кожному деснянцю брати участь в розподілі коштів міського бюджету через створення проектів для покращення міста та голосування за них. Голосування за проекти відбувається виключно в електронний спосіб, що дозволяє гарантувати чесність результатів. Кожен деснянець має 5 голосів.

Проголосувати можна за посиланням: https://gb.kyivcity.gov.ua/

Проекти Дніпровського району міста Києва: https://gb.kyivcity.gov.ua/projects

Більше інформації про події у соціальній мережі Facebook: https://www.facebook.com

Підтримайте Дніпровський район, який цього року представлений 94 проектами!

Віддай свій голос за проекти, які змінять Дніпровський район!

Довідково.

Одна особа може проголосувати лише за 5 проектів.

Оскільки голосування електронне, то необхідно авторизуватися через Bank ID «ПриватБанку», Національного банку України (НБУ) та Електронний цифровий підпис (ЕЦП) у вікні сервісу КИЇВ ІD. Після підтвердження особи банком, система поверне на сторінку проекту, і кнопка «Проголосувати» стане активною. Власники картки киянина авторизуються через «Ощадбанк».

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційнох політики

Перейти до спискуВерсiя для друку