Головна  →  Новини  →  12 вересня 2018

12 вересня стартує безкоштовний дводенний тренінг для столичних підприємців

12 вересня стартує безкоштовний дводенний тренінг для столичних підприємців

12-13 вересня у столиці відбудеться дводенний безкоштовний тренінг із ефективності управління бізнесом. Перший етап навчання присвячений конкурентоспроможності підприємств малого та середнього бізнесу, а саме – інструментам менеджменту та маркетингу. Про це повідомили в Департаменті промисловості та розвитку підприємництва КМДА.

«На перший етап навчання за попередньою реєстрацією прийнято 40 слухачів. Хоча кількість охочих була вдвічі більшою. Це говорить, передусім, про гостру потребу в ефективному управлінні власною справою та важкодоступність якісної бізнес-освіти для більшості столичних підприємців. Виступаючи організатором даного заходу, міська влада підтримує розвиток ділової ініціативи та добрі традиції відкритого діалогу з підприємницькою спільнотою міста Києва», – вважає директор Департаменту промисловості та розвитку підприємництва КМДА Андрій Мельничук.

Тренінг розроблений досвідченими бізнес-тренерами спеціально для власників малого та середнього бізнесу, менеджерів різних рівнів, представників галузевих громадських об’єднань. Упродовж двох днів навчання слухачі отримають практичні навички, які дозволять у майбутньому вибудувати успішні маркетингові стратегії доступу на нові ринки, підвищити конкурентоспроможність підприємств та будувати довгострокові відносини з державно-приватного партнерства. Зокрема, потренуються у плануванні витрат та аналізі конкурентних переваг, контролі й управлінні ефективністю центрів відповідальності, розробці маркетингової стратегії. Окрема лекція буде присвячена управлінському контролю і ризикам підприємницької діяльності.

Наступний етап навчання відбудеться 26-27 вересня.

Організатор заходу – Департамент промисловості та розвитку підприємництва Київської міської державної адміністрації спільно з Державним вищим навчальним закладом «Університет банківської справи».

За інформацією old.kyivcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку