Головна  →  Новини  →  13 вересня 2018

Засідання районної координаційної ради з організації шефської допомоги військовій частині

Засідання районної координаційної ради з організації шефської допомоги військовій частині

Сьогодні, 13 вересня, під головуванням заступника голови Дніпровської  райдержадміністрації Алли Загородньої відбулось засідання районної координаційної ради з організації шефської допомоги військовій частині А0525 Збройних Сил України.

Участь у засіданні брали  начальники та представники Управлінь Дніпровської РДА: праці та соціального захисту населення – Олександра Соя, культури, туризму та культурної спадщини – Оксана Панченко, освіти – Галина Тодосова, охорони здоров’я, начальники відділів райдержадміністрації: з питань промисловості, підприємництва та регуляторної політики – Григорій Лобач, торгівлі та споживчого ринку – Сергій Сергійчук, у справах сім’ї, молоді та спорту - Василь Ільєнко, начальник сектору взаємодії з правоохоронними органами та з питань запобігання і виявлення корупції – Віктор Мірошниченко, директор територіального центру соціального обслуговування Дніпровського району м. Києва - Людмила Рудковська та представники військової частини А0525.

На засідання обговорили організаційні питання щодо роботи районної координаційної ради, а також, вирішення питань, пов’язаних із задоволенням соціально-побутових проблем військової частини.

Управлінням культури, туризму та культурної спадщини Дніпровського району буде організовано збір на направлено до підшефної частини А0525 художню та історичну літературу. Також під час зустрічі було вирішено провести спільні заходи з нагоди відзначення Дня захисника України (14 жовтня).

За результатами зустрічі було досягнуто домовленостей щодо організації екскурсій учнів Дніпровського району до військової частини.

Довідково.

Підписання договору про співпрацю між військовою частиною та Дніпровською РДА відбулося на виконання Указу Президента України від 11 лютого 2016 року №44/2016 «Про шефську допомогу військовим частинам Збройних Сил України, Національної гвардії України та Державної прикордонної служби України», наказу Міністра оборони України від 16 липня 1997 року №300 «Про затвердження Положення про військове (корабельне) господарства Збройних Сил України», наказами Міністерства оборони України від 17.08.2017 №440 «Про затвердження Інструкції з обліку військового майна у Збройних Силах України» та від 31.10.2016 №571 «Про затвердження Інструкції з організації виконання Указу Президента України від 11.02.2016 року №44/2016».

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами відділу з питань промисловості, підприємництва та регуляторної політики

Перейти до спискуВерсiя для друку