Головна  →  Оголошення  →  24 вересня 2018

Інформація для одержувачів субсидії

Інформація для одержувачів субсидії

Для оформлення субсидії на опалювальний період з жовтня 2018 року всім одержувачам субсидії, в помешканнях яких є особи, члени сім’ї яких (чоловік, дружина), зареєстровані за іншою адресою, необхідно терміново звернутись до управління праці та соціального захисту населення та письмово задекларувати наявність (відсутність) чоловіка (дружини) та надати необхідну інформацію: прізвище, ім’я, по-батькові, дату народження, номер та серію паспорта, реєстраційний номер картки платника податків із зазначенням адреси реєстрації та задекларувати розмір та джерела отриманих ними доходів.

Також необхідно задекларувати наявність чи відсутність у володінні зареєстрованих осіб або членів їх сім’ї транспортного засобу, що підлягає державній реєстрації і з дати випуску якого минуло менше п’яти років (марка автомобіля, державний номерний знак, дата випуску).

Дякуємо за розуміння та чекаємо вас в управління Праці та соціального захисту населення за адресою: вул. Курнатовського, 7-а, понеділок, середа, четвер з 09-00 до 18-00, обідня перерва з 13-00 до 14-00.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Управління праці та соціального захисту населення Дніпровського району

Перейти до спискуВерсiя для друку