Головна  →  Новини  →  2 жовтня 2018

У Дніпровській райдержадміністрації привітали освітян

У Дніпровській райдержадміністрації привітали освітян

Сьогодні у приміщенні Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації вітали освітян району з нагоди професійного свята.

В урочистостях взяли участь Петро Онофрійчук - очільник Дніпровського району, Віктор Сушінець - його перший заступник, Наталія Іваніна - начальник районного управління освіти, Галина Нікандренко – голова Дніпровської районної в місті Києві організації профспілки працівників освіти і науки України, Тетяна Піскарьова - заслужена артистка України.

Петро Васильович привітав усіх присутніх з професійним святом, зазначивши, що у наш непростий час на плечі працівників освіти лягає відповідальність за навчальний процес молодого покоління українців. Він подякував освітянам за щоденну напружену, титанічну працю, результатом якої є, зокрема, перемоги школярів Дніпровського району на міжнародних та всеукраїнських конкурсах, конференціях та олімпіадах. Керівник району побажав присутнім міцного здоров’я, невичерпної енергії й оптимізму, натхнення і здійснення всіх мрій та задумів,родинного затишку, благополуччя і добра.

За високу професійну майстерність, вагомий особистий внесок у розбудову національної освіти, інноваційний підхід у навчанні та вихованні підростаючого покоління, активну життєву позицію, високий професіоналізм та креативність у навчанні майбутньої еліти та з нагоди Дня працівників освіти Петро Васильович вручив Подяки найкращим освітянам району.

Також напередодні професійного свята Петро Онофрійчук нагородив Наталію Іваніну, начальника районного управління освіти, відзнакою «Дніпровський район».

Присутніх зі святом також привітала Галина Нікандренко. Вона побажала всім міцного здоров'я, мужності, стриманості та великого терпіння, адже виховання та навчання ніколи не було легкою справою.

Зі свого боку Наталія Іваніна зазначила, що освіта Дніпровського району завжди була на високому рівні завдяки педагогам - людям, відданим своїй справі, завзятим та креативним, які постійно підвищують рівень своєї професійної майстерності та щедро діляться знаннями з учнями. Своєю щоденною кропіткою працею освітяни району виховують молоде покоління свідомих громадян, справжніх патріотів нашої держави.

У залі панувала святкова атмосфера, осяяна посмішками і теплими словами привітань. Наприкінці урочистостей з гордістю та любов’ю всі присутні заспівали гімн освітян Дніпровського району разом із авторкою цієї пісні - заслуженою артисткою України Тетяною Піскарьовою.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики

Перейти до спискуВерсiя для друку