Головна  →  Анонси подій  →  5 жовтня 2018

Співоче поле перетвориться на концертний зал, що поєднає різні музичні жанри у Фестивалі хризантем

Співоче поле перетвориться на концертний зал, що поєднає різні музичні жанри у Фестивалі хризантем

05 жовтня о 12:00 відбудеться урочисте відкриття Фестивалю хризантем -традиційної осінньої виставки на території Печерського ландшафтного парку «Співоче поле», організованої КО «Київзеленбуд».

Цього разу квіти можна буде не лише побачити, а й почути. Вони розповідатимуть про музику. Дизайнери 10-ти районних Комунальних підприємств по утриманню зелених насаджень Києва перетворять хризантеми на яскраві ноти, які втіляться у музичні жанри.

Виставка розміститься на 10 локаціях загальною площею майже 2000 кв. м. Понад 25 тисяч хризантем різних сортів та кольорів перетворяться на мелодії блюзу, джазу, кантрі, металу, лаунжу, рок-н-ролу, диско, перевтіляться у твори Баха, групи «Beatles» і розкриють таємницю пристрасного аргентинського танго! Для оформлення композицій використані також об’ємні конструкції, мармурова крихта, декоративна щепу, елементи з фанери та металу. Деякі конструкції сягають до 3 м у висоту.

Спеціально до Фестивалю були створені музичні інструменти зі штучної трави. Гості зможуть зробити безліч фотографій, наприклад, із «зеленими» гітарою, арфою. Відвідувачі також матимуть можливість взяти участь у виборі теми наступної виставки квітів - 2019 року.

Виставка триватиме до 28-го жовтня.

Години роботи: з 9:00 до 21:00, без вихідних.

Вхід: 50 гривень - дорослий, дитячий - 25 гривень.

Для дітей до 7 років, багатодітних сімей, пенсіонерів, учасників АТО, інвалідів 1 та 2 групи та учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС - вхід безкоштовний.

Адреса: вул. Лаврська, 33 (15 хвилин від метро «Арсенальна»).

За інформацією Комунального об’єднання «Київзеленбуд»

Перейти до спискуВерсiя для друку