Головна  →  Оголошення  →  4 жовтня 2018

Проводиться відбір компаній на дві освітні програми для підприємців та експортерів

Проводиться відбір компаній на дві освітні програми для підприємців та експортерів

Експортуєте чи плануєте експортувати? За повідомленням державної установи «Офіс з просування експорту України» проводиться відбір компаній на дві потужні освітні програми для підприємців та експортерів, які допоможуть зрозуміти ключові етапи підготовки до експорту, розробити стратегічний експортний план підприємства, створити потужний і міцний бренд та просувати свої продукти закордон краще і ефективніше: ExportRevolutionUkraineтаCreativeExportUkraine!

Основне, що потрібно знати про Програми:

Скільки коштує програма? - Безкоштовно!

Учасники не сплачують жодних внесків за участь у програмі. Програма фінансується Міністерством закордонних справ Естонії (Проект з питань розвитку і співробітництва).

В якому форматі проходить навчання? - Дистанційно!

Навчання відбувається в он-лайн форматі через освітню платформу та у форматі живих семінарів один раз на місяць з провідними міжнародними експертами та розглядом конкретних кейсів компаній-учасниць.

Як програма вплине на Вашу компанію? - Ефективно!

Програми апробовані на європейських компаніях, адаптовані до українського середовища та розраховані на два рівні підготовки START (для підприємців) та PRO (експортерів). За результатами Програм: експортний план підприємства, опрацьовані проблемні питання експортної діяльності з менторами програми, сформовано цілісне бачення зовнішньоекономічної діяльності.

Export Revolution Ukraine - національна комплексна освітня програма для українських підприємців, що бажають почати експортувати, та для фахівців в експорті, які бажають систематизувати і поглибити свої знання та професійні навички. Програма завершується навчальною бізнес-подорожжю до Естонії, під час якої відбудуться В2В зустрічі, візити на підприємства та серії майстер-класів і тренінгів в рамках Tallinn Marketing Week - щорічного форуму експертів з продажів та маркетингу.

Creative Export Ukraine - секторальна освітня програма для українських підприємців та експортерів - представників креативних індустрій, які планують створити міцний національний та міжнародний бренд для власного дизайн-продукту, закріпити позиції на внутрішньому ринку та вивести продукцію на експорт. Програма передбачає участь у TallinnDesignFestival з можливістю представити власний продукт на колективному стенді.

Детальна інформація та реєстрація за посиланням: https://epo.org.ua/education, телефон+38044 253 61 31

ExportRevolutionUkrainePRO - Реєстрація триває до 17 жовтня: https://goo.gl/forms/VOO4V2Obcp2DCXZM2

CreativeExportUkrainePRO - Реєстрація триває до 17 жовтня: https://goo.gl/forms/JrjaBFuelGrwesO62

Підготовлено відділом з питань промисловості, підприємництва та регуляторної політики райдержадміністрації

Перейти до спискуВерсiя для друку