Головна  →  Новини  →  5 жовтня 2018

До Дня працівників освіти України в Київському університеті ринкових відносин відбулися урочистості

До Дня працівників освіти України в Київському університеті ринкових відносин відбулися урочистості

Напередодні Дня працівників освіти України в Київському університеті ринкових відносин відбулися урочистості з нагоди відзначення професійного свята.
Вітаючи присутніх Ірина Черевань, ректор університету, акцентувала увагу освітян на важливих завданнях 2018-19 навчального року, щодо імплементації закону України «Про вищу освіту», та закону України «Про освіту».
Надаючи освітні послуги студентам працівники університету та коледжу передають молоді свої знання, духовні цінності та національні традиції, свою енергію до творення й розбудови незалежної України. З нагоди свята грамотами ректора за високі професійні якості, сприяння підвищенню іміджу закладу, суттєвий внесок у виховання студентської молоді були нагороджені наукові працівники, викладачі та працівники вузу.
Форматом заходу було обрано усний журнал «Спасибі, вчителю, мій давній оберіг…». Родзинкою музичних вітань від студентської родини були пісні дуету «Сестри Наруцькі», учениць КДМШ №23- Адріани і Медеї. Дівчата дуету протягом двох років дарують українські пісні воїнам-захисникам на сході України. Музичне вітання від лауреата  Всеукраїнських та Міжнародних музичних конкурсів, випускника Національної музичної академії імені Петра Ілліча Чайковського зворушили присутніх. Катерина Любчик, студентка третього курсу університету подарувала присутнім музичне вітання від старшокурсників.
Студенти слова вдячності висловили в поезії:
Ми вам, шановні освітяни,
Сьогодні шлемо знову й знов:
Подяку щиру та любов!
Адміністрація університету, студентська родина щиро вітають освітян Дніпровського району м. Києва із Всесвітнім днем учителя та працівника освіти України, висловлюють слова вдячності за співпрацю в розбудові освітньої галузі, за ґрунтовні знання та виховання, високий рівень патріотизму випускників шкіл району, які продовжують навчання в коледжі та університеті Київського університету ринкових відносин.
Щирі слова подяки усім, хто засіває зерна знань, любові і людяності у серця наших дітей, усім, хто обробляє благодатну освітню ниву, зрошуючи спраглі до знань.

 

За інформацією Вищого навчального закладу «Київський університет ринкових відносин»

Перейти до спискуВерсiя для друку