Головна  →  Новини  →  8 жовтня 2018

Серед юних майстрів малої ракетки визначали кращих

Серед юних майстрів малої ракетки визначали кращих

7 жовтня у спортивній залі підліткового спортивного клубу «Ракетка» (проспект П. Тичини, 15) проходив Відкритий чемпіонат Дніпровського району міста Києва з настільного тенісу серед юнаків та дівчат 2004 року народження та молодші.

Організатори змагань – відділ у справах сім’ї, молоді та спорту Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації та районний Центр по роботі з дітьми та молоддю за місцем проживання. Головний суддя змагань – Юрій Гусак, педагог-організатор підліткового клубу спортивного напрямку «Ракетка».

Всього змагалося близько 80 вихованців дитячо-юнацьких спортивних шкіл (ДЮШС) та спортивних клубів м. Києва. Юні учасники змагань продемонстрували досить високий рівень спортивної майстерності та волю до перемоги.

Золоті нагороди серед дівчат виборола Вікторія Куртенко з ДЮСШ №1, срібло у Олени Пентюк з ДЮСШ № 3, бронзу здобула Анастасія Боднар з ДЮСШ №3. Серед хлопців чемпіоном став Артем Соломенник з ДЮСШ №3 , срібло виборов Дмитро Неборак (ДЮСШ № 1), 3 місце посів Олександр Верозуб з ДЮСШ №3.

Чемпіонів та призерів було нагороджено кубками, медалями та сувенірами. Крім того, голова Федерації настільного тенісу м. Києва Володимир Філіпов вручив суддям Чемпіонату посвідчення про присвоєння другої суддівської категорії з настільного тенісу.

Підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації

Перейти до спискуВерсiя для друку