Головна  →  Новини  →  9 жовтня 2018

На Відкритому чемпіонат Київської області з кіокушинкай карате дніпровчани завоювали 11 медалей

На Відкритому чемпіонат Київської області з кіокушинкай карате дніпровчани завоювали 11 медалей

6 жовтня в місті Макарів відбувся Відкритий чемпіонат Київської області з кіокушинкай карате серед всіх вікових категорій. Більше 200 учасників взяло участь у змаганнях з цього дуже популярного в Україні виді японського єдиноборства. Серед них 14 спортсменів спортивного клубу "Доджо" Дніпровського району.

Осінній змагальний сезон каратистів зі спортивного клубу «Доджо» досить напружений через значну кількість змагань, проте це ніяк не позначається на успішності їхніх виступів та досягненнях. Ось і цього разу наші спортсмени змагались з досвідченими суперниками з Київщини. Показавши високий рівень техніки, міць та волю до перемоги дніпровчани завоювали 11 медалей. Президент спортивного клубу «Доджо», а також тренер переможної команди - сенсей Олег Добко.

Довідково.

Дитячий спортивний клуб "Доджо" (вул. Березнева, 5) існує з 1988 року в загальноосвітній школі № 31 м. Києва. Він є осередком Міжнародної організації кіокушинкайкан Тезука Груп в Україні. "Доджо" співпрацює з усіма організаціями кіокушин карате України. Протягом багатьох років у цьому спортивному клубі вдосконалюють майстерність більше 300 каратистів-дніпровчан віком від 5 до 25 років.

За інформацією відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації

 

Перейти до спискуВерсiя для друку