Головна  →  Оголошення  →  10 жовтня 2018

16 жовтня 2018 року запрошуємо всіх відвідати ІІІ Муніципальний форум «Енергоефективна столиця»

16 жовтня 2018 року запрошуємо всіх відвідати ІІІ Муніципальний форум «Енергоефективна столиця»

Київська міська державна адміністрація запрошує відвідати ІІІ Муніципальний форум «Енергоефективна столиця» (далі – Форум), який за два попередні роки став однією з наймасштабніших комунікаційних платформ для киян та гостей міста, прогресивних представників ОСББ та ЖБК, підприємств та організацій галузі ЖКГ, бізнесу та науки, виробників енергоефективного обладнання та авторів інноваційних технологій у сфері енергозбереження.    

Метою Форуму є обмін досвідом та поширення позитивної практики  енергозбереження і раціонального споживання для населення, енергоефективності та можливості інноваційної енергетики для підприємств галузі, сприяння сталому розвитку та енергонезалежністі для міста Києва.

Форум відбудеться 16 жовтня 2018 року, початок реєстрації учасників: о 10.00.

Місце проведення Форуму: м. Київ, Велика Васильківська, 55, Національний спортивний комплекс «Олімпійський», (Хол чемпіонів).

У рамках проведення цього заходу заплановані виступи заступника голови Київської міської державної адміністрації Петра Пантелеєва, очільників профільних центральних органів виконавчої влади, директора Департаменту житлово-комунальної інфраструктури Дмитра Науменка, керівників стратегічних підприємств сфери ЖКГ та енергозбереження, донорських організацій, інших профільних, професійних спікерів, які мають позитивний досвід з енергозбереження та енергоефективності.

Також учасники Форуму матимуть можливість взяти участь у круглих столах для обговорення актуальних питань за тематикою Форуму, отримати консультації провідних фахівців, експертів у сфері енергозбереження і ЖКГ та відвідати постійно діючу виставку підприємств галузі тепло-, водозабезпечення та енергозбереження.

Програма заходу (можливі незначні зміни): ТУТ

За інформацією dzki.kievcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку