Головна  →  Новини  →  12 жовтня 2018

В Дніпровському районі розпочалась ХVІІ спартакіада студентів

В Дніпровському районі розпочалась ХVІІ спартакіада студентів

Вже традиційно із легкоатлетичного кросу розпочалась щорічна спартакіада серед студентів вищих навчальних закладів та учнів професійно-технічних навчальних закладів Дніпровського району столиці. Участь у ньому взяли студентські команди з 5 навчальних закладів району. Зокрема, з Київського професійного ліцею транспорту, Київського механіко-технологічного коледжу, Вищого професійного училища №25 Київського міського коледжу туризму та готельного господарства та Київського університету туризму, економіки і права.

Учасників кросу привітали організатори: начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Василь Ільєнко та президент Благодійного фонду «Дніпровський» Анатолій Павленко. Вони побажали учасникам змагань успішних стартів та закликали систематично займатися фізичною культурою і спортом.

Студентські команди, з десяти юнаків та десяти дівчат кожна, змагалися на 500 (дівчата) та 800 (хлопці) метрових дистанціях. Забіги проходили на мальовничій лісовій галявині, яка розташована на території Київського міського коледжу туризму та готельного господарства. Учасники змагань виступили досить вдало. Найкращими ж за даними суддівського секундоміра стали студент Київського державного коледжу туризму та готельного господарства Леонід Паламарчук та студентка Київського механіко-технологічного коледжу Ольга Дятловського. Результати легкоатлетичного кросу в загальнокомандному заліку будуть оголошені пізніше після підрахунку сумарних результатів суддівською бригадою.

Наступний етап студентської спартакіади  - змагання з волейболу.

За інформацією Відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації

Перейти до спискуВерсiя для друку