Головна  →  Анонси подій  →  25 жовтня 2018

25 жовтня підприємців столиці запрошують на захід Start Business Challenge

25 жовтня підприємців столиці запрошують на захід Start Business Challenge

25 жовтня з 15.00 до 18.30 для підприємців столиці відбудеться захід Start Business Challenge. Зустріч організована Офісом ефективного регулювання (BRDO) спільно з Департаментом промисловості та розвитку підприємництва виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) та Державною службою зайнятості. Всіх охочих чекатимуть у приміщенні Klitschko Expo (м. Київ, вул. В. Васильківська, 55).

Відвідувачі зможуть дізнатися про те, як відкрити власний бізнес і витратити якнайменше зусиль на його реєстрацію, які програми від місцевої влади існують для підтримки підприємництва в Україні, до кого звернутися за фінансуванням?

В рамках заходу BRDO презентує державний інформаційний сервіс для відкриття бізнесу.

Представники Міністерства економіки, Київської міської державної адміністрації і Державної служби зайнятості розкажуть про програми підтримки підприємництва і послуги для підприємців, а також покажуть, як ними скористатися. Українські підприємці поділяться з учасниками воркшопу своїми історіями успіху і деталями відкриття власної справи. Представники фінансових інституцій презентують свої програми. Українські банки представлять свої фінансові програми й інструменти для підприємців.

Під час заходу можна буде отримати індивідуальну консультацію з юридичних, фінансових і операційних питань ведення бізнесу.

Вхід вільний, але кількість місць обмежена. Для участі у заході потрібно зареєструватися за допомогою електронної форми:

https://goo.gl/forms/ddnm7HuWi1HrnLmy2

Додаткові запитання: [email protected], 063-440-47-07

Реєстрація обов’язкова за посиланням:

https://goo.gl/forms/ddnm7HuWi1HrnLmy2

Підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Департаменту промисловості та розвитку підприємництва виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації)

Перейти до спискуВерсiя для друку