Головна  →  Новини  →  19 жовтня 2018

Столична влада розпочала опалювальний сезон, першими підключають заклади соціальної інфраструктури

Столична влада розпочала опалювальний сезон, першими підключають заклади соціальної інфраструктури

Столична влада розпочала опалювальний сезон у Києві. Тепло вже подають у школи, дитсадки, інші навчальні заклади та лікарні. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко.
«Ми вже почали опалювальний сезон. Навчальні заклади – дитячі садки, школи, – лікарні отримують гарячу воду і тепло. Загалом місто готове до опалювального сезону», – сказав Віталій Кличко.
Він пояснив, що на початку опалювального сезону через збільшення тиску в трубах, де є проблемні ділянки, стаються прориви. Їх оперативно ліквідовують аварійні служби. За тиждень-два система теплопостачання працюватиме стабільно.
Також мер зауважив, що багато комунікацій у місті знаходяться в зношеному стані. Відтак, після передачі теплоенергетичного комплексу в управління громади Києва, столична влада розпочинає програму з модернізації системи водо-і теплопостачання.
«Ми реалізовуватимемо програму із заміни старих труб. Це достатньо коштовний процес. Але, тим не менш, ми вже інвестуємо на багато більше грошей у модернізацію комунікацій, ніж інвестувала компанія «Київенерго», – підкреслив Віталій Кличко.

За інформацією old.kyivcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку