Головна  →  Новини  →  19 жовтня 2018

Автодорожники району продовжують ремонтні роботи на балансових територіях

Автодорожники району продовжують ремонтні роботи на балансових територіях

На цьому тижні працівники Комунального підприємства «Шляхово-експлуатаційне управління з ремонту та утримання автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району міста Києва» завершили підготовчі роботи перед капітальним ремонтом наступної ділянки у 150 кв. м по вул. Алматинській. Шляховики розібрали старе покриття, виставили новий бортовий камінь на тротуарі, облаштували основу під нове покриття тощо.

Також завершили ремонт асфальтового покриття міжквартального проїзду загальною площею 1 300 кв.м. за адресою: проспект Миру, 9, 9-а, 9-б. А на Броварському проспекті та бульварі Перова здійснили заливку 2 421 м/п тріщин за допомогою машини КРАФКО.

Окрім цього бригади районних шляховиків виконали поточний ремонт 360 кв. м дороги на Броварському проспекті за допомогою машини КРАФКО МАГНУМ.

Наразі тривають підготовчі роботи до відновлення розриттів в мікрорайоні ДВРЗ та проведення капітального ремонту наступної ділянки  вул. Алматинської. До кінця тижня на Броварському проспекті планується здійснити поточний ремонт ще 100 кв. м та залити 600 м/п тріщин.   

Роботи виконуються в рамках виконання Програми соціально-економічного розвитку міста Києва на 2018 рік в Дніпровському районі.

Підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Комунального підприємства «Шляхово-експлуатаційне управління з ремонту та утримання автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району міста Києва»

Перейти до спискуВерсiя для друку