Головна  →  Новини  →  8 листопада 2018

В Дніпровському районі реалізовано ще два проекти Громадського бюджету

В Дніпровському районі реалізовано ще два проекти Громадського бюджету

В Дніпровському районі реалізовано ще два проекти-переможці "Громадського бюджету 2", а саме:  №433 «Дитячі майданчики «Дитяча мрія» у ДНЗ №433 «Дивосвіт» та №474 «Майданчики «Дитяча посмішка» ДНЗ №655».
В рамках реалізації проекту №433 було встановлено нові ігрові елементи дитячого майданчика в дитячому навчальному закладі №433 (вул. П. Запорожця, 8А). В рамках реалізації проекту було придбано та встановлено каруселі, балансири, дитячі гірки, пісочниці, ігрові будиночки та ігрові столики.
Довідково.
Дитячий навчальний заклад №433 відкритий в 1964 році. На сьогоднішній день в дитячому закладі функціонує 8 груп, в яких виховується близько 180 дітей.
Реалізація проекту №474 передбачала встановлення сучасних ігрових елементів в дитячому навчальному закладі №655 (вул. Курнатовського, 4В). З метою створення сучасних і безпечних вуличних ігрових майданчики для дітей дошкільного віку в навчальному закладі було придбано та встановлено ігрове обладнання. Так, в рамках передбаченого проектом бюджету придбали дитячі ігрові комплекси та будиночки, а також гірки-автомобілі.
Довідково.
Дитячий навчальний заклад №655 збудований в 1981 році. На сьогодні в закладі функціонує 12 груп, що становить близько 280 дітей.
Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Фінансового управління Дніпровської РДА

Перейти до спискуВерсiя для друку