Головна  →  Новини  →  19 травня 2014

Позачергове засідання Ради директорів підприємств промислового комплексу, установ та організацій Дніпровського району

Позачергове засідання Ради директорів підприємств промислового комплексу, установ та організацій Дніпровського району

Щодо підтримки інноваційних проектів із можливістю участі в їх реалізації промисловців району, а саме: впровадження енергоефективних заходів з термосанації на об'єктах бюджетної сфери та будівництва соціального та доступного житла в Дніпровському районі йшлося під час позачергового засідання Ради директорів підприємств промислового комплексу, установ та організацій Дніпровського району при Дніпровській районній в місті Києві державній адміністрації. Засідання провів голова Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації Анатолій Долинний за участю голови Ради директорів підприємств промислового комплексу, установ та організацій Дніпровського району Миколи Курченка, директорів підприємств промислового комплексу, керівників вищих та професійно-технічних навчальних закладів району. 

В обговоренні питань залучення промислових підприємств району до будівництва соціального та доступного житла активно взяли участь голова Ради директорів, директор ТОВ «Київський механічний завод «Магістраль» Микола Курченко, голова правління ПрАТ «Фанплит» Палладій Горбатюк, директор державного підприємства «Державний науково-дослідний інститут будівельних конструкцій» Геннадій Фаренюк, в.о. директора вищого професійного училища № 25 Людмила Сологуб тощо.

Також Анатолій Долинний зазначив, що необхідно започаткувати та використовувати грантові фонди або стажування на підприємствах району студентської молоді з залученням до дослідницької діяльності та виробничої практики. За його словами, актуальною проблемою, що стоїть сьогодні на порядку денному є необхідність створити умови, за яких молодь не шукала би роботу й кращу долю за кордоном, а залишалася б у столиці й нашому Дніпровському районі. 

Ознайомитись з презентацією.

Підготовлено у відділі з питань інформаційної політики за інформацією відділу з питань промисловості, підприємництва та регуляторної політики.

Перейти до спискуВерсiя для друку