Головна  →  Новини  →  29 травня 2014

Нарада - круглий стіл з представниками малого та середнього бізнесу, громадськими організаціями підприємців району

Нарада - круглий стіл з представниками малого та середнього бізнесу, громадськими організаціями підприємців району

У приміщенні Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації відбулася нарада - круглий стіл на чолі з головою Дніпровської райдержадміністрації Анатолієм Долинним, який всіх привітав та окреслив низку нагальних питань, зауваживши, що наразі інтереси малого та середнього бізнесу повинні пересікатися з інтересами держави.

Учасники обговорили питання ініціатив Дніпровської райдержадміністрації стосовно підтримки інноваційних проектів щодо впровадження енергоефективних заходів з термосанації на об’єктах бюджетної сфери, будівництва доступного житла із можливістю залучення до їх реалізації суб’єктів підприємництва району; можливість участі підприємців в реалізації районних інвестиційних проектів, а також процедурах закупівель товарів та послуг за кошти міського бюджету; про впорядкування розміщення тимчасових споруд (малих архітектурних форм) та організацію сезонної дрібно-роздрібної торгівлі на території району. Найбільшого резонансу визвало питання щодо розміщення тимчасових споруд, навколо якого точилася жвава дискусія.  

Активну участь в обговоренні питань взяли: голова громадської організації (ГО) «Братерство» Михайло Кругляк, голова ГО «Громадянський правозахисник» Геннадій Черевко, президент ГО «Громадянський корпус» Роман Солодкий, директор ТОВ «Дніпрянка» Андрій Свіщук, депутат Київради Павло Тесленко, жителі району, серед яких Валерій Власенко та інші.

Ознайомитись з презентаціями.

Підготовлено відділом промисловості, підприємництва та регуляторної політики та відділом з питань інформаційної політики.

Перейти до спискуВерсiя для друку