Головна  →  Новини  →  3 липня 2014

Дніпровчани потрапили до Книги рекордів України

Дніпровчани потрапили до Книги рекордів України

Флешмоб, присвячений єдності України, що відбувся в Києві в рамках святкування Дня Молоді, потрапив до Книги рекордів України. Серед 1200 учасників акції було 30 юних дніпровчан – відвідувачів підліткових клубів центру по роботі з дітьми та молоддю за місцем проживання Дніпровського району столиці. Разом із іншими учасниками під Аркою Дружби Народів вони сформували карту України розмірами 25х35 метрів. Для цього учасники вишикувались у формі України: учасники верхньої половини фігури тримали над головою блакитні аркуші паперу, а учасники нижньої – жовті.

Захід зафіксували представники Книги рекордів України. «Подібні заходи гуртують молодь та додають віри в майбутнє країни, – зазначив організатор флешмобу Леонард Григор’єв. – Навіть під час Другої світової війни були розважальні програми, концерти, виступи. Тож я не вважаю, що флешмоби недоречні, навіть коли така ситуація в країні. Це моральний дух, який «заряджає» людей».

Підготовлено у відділі з питань внутрішньої політики і зв’язків із громадськістю за інформацією відділу у справах сім’ї, молоді та спорту.

Перейти до спискуВерсiя для друку