Головна  →  Новини  →  21 липня 2014

Шановні мешканці Дніпровського району!

Шановні мешканці Дніпровського району!

Сьогодні вкрай загострюється військово-політична ситуація та наростає терористична загроза не тільки на сході України, а й в інших регіонах. Наразі готується політичне рішення щодо мобілізації громадян для несення військової служби за місцем їх проживання.

Військові підрозділи за місцем проживання планується створити і в Дніпровському районі м. Києва. Завданням цих військових підрозділів стане охорона стратегічних об’єктів районного значення, підтримання миру, спокою та безпеки громадян на території нашого району.

Громадяни, яких буде призвано в ці підрозділи, стануть військовослужбовцями зі збереженням заробітної платні за основним місцем роботи та робочого місця на період проходження військової служби. Крім того, їм буде виплачуватися додаткове грошове забезпечення військовослужбовця, вони будуть забезпечені медичною страховкою та всіма пільгами, що надаються військовослужбовцям.

У найближчий час деяким мешканцям Дніпровського району надійдуть повістки з пропозицією прибути до військкомату Дніпровського району для співбесіди та з’ясування можливості їх призову. Після цього буде проведено інструктаж щодо дій у разі загострення ситуації і виходу Указу Президента України про мобілізацію.

Водночас ми запрошуємо до військкомату всіх, хто, у разі необхідності, готовий та може зі зброєю в руках захищати своїх близьких та сусідів від можливих актів агресії з боку ворогів єдиної та демократичної України!

Будь ласка, поінформуйте про зміст цього листа своїх рідних, знайомих та сусідів!

Збережемо мир та спокій у нашому домі! 

Дніпровська районна в місті Києві державна адміністрація

Дніпровський районний у місті Києві військовий комісаріат

«Громадська варта» Дніпровського району

Адреса Дніпровського районного у місті Києві військового комісаріату:
Київ, вул. М. Лебедєва, 14а.

Телефони для довідок:
220-23-22 (цілодобово), 220-23-21, 220-23-23, 292-02-34.

Перейти до спискуВерсiя для друку