Головна  →  Новини  →  1 вересня 2014

Лівобережна міжрайонна виконавча дирекція Київського міського відділення Фонду інформує про проведення санаторно-курортного лікування в 2014 році

Лівобережна міжрайонна виконавча дирекція Київського міського відділення Фонду інформує про проведення санаторно-курортного лікування в 2014 році

Одним із статутних завдань Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності є забезпечення фінансування і надання соціальних послуг, в тому числі, оплата путівок на санаторно-курортне лікування застрахованим особам та членам їх сімей.

Санаторно-курортні послуги за рахунок коштів Фонду передбачають комплексне лікування та профілактику захворювань з максимальним використанням природних лікувальних ресурсів, фізіотерапевтичних методів, дієтотерапії, лікувальної фізкультури та забезпечення належних культурно-побутових умов на базі санаторно-курортних закладів, розташованих на територіях курортів державного та місцевого значення або в лікувально-оздоровчих місцевостях.

Фонд соціального страхування з тимчасової втрати працездатності для санаторно -курортного лікування застрахованих осіб і членів їх сімей сплачує за путівки до вітчизняних закладів оздоровлення за різними профілями захворювання, а саме: органів травлення, дихання, опори та руху, порушень обміну речовин та ендокринної системи, системи кровообігу, нервової системи та хребта.

В Лівобережній міжрайонній виконавчий дирекції Київського міського відділення Фонду на обліку знаходяться понад 50 тисяч страхувальників (підприємства, установи, організації та фізичні особи - підприємці), але тільки близько 700 страхувальників Деснянського, Дніпровського та Дарницького районів міста Києва приймають активну участь у здійсненні оздоровчого процесу та дбають про стан здоров’я працюючих.

Так, у першому півріччі 2014 року за рахунок коштів Фонду поліпшило своє здоров’я 1717 чоловік. У 3 кварталі 2014 року страхувальниками Лівобережної міжрайонної виконавчої дирекції для оздоровлення працюючих і членів їх сімей отримано 1242 путівки.

Кияни мали можливість оздоровитись в 90 санаторно-курортних закладах України. З бюджету Лівобережної міжрайонної виконавчої дирекції Київського міського відділення Фонду на ці цілі витрачено 20 152 434 гривень, що на 9 відсотків більше, ніж у відповідному періоді 2013 році.

Лівобережна міжрайонна виконавча дирекція Київського міського відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності висловлює щиру вдячність роботодавцям та членам комісій (уповноваженим) із соціального страхування за співпрацю у проведенні оздоровлення.

За інформацією Лівобережної міжрайонної виконавчої дирекції Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності.

Перейти до спискуВерсiя для друку