Головна  →  Новини  →  2 вересня 2014

ДАЇ допомагає школярам відновити призабуті знання

ДАЇ допомагає школярам відновити призабуті знання

Працівники Державтоінспекції Дніпровського району не лише привітали з початком нового навчального року першокласників середньої загальноосвітньої школи №66, але й провели з ними урок із знання Правил дорожнього руху та безпечної поведінки біля дороги (у рамках проведення комплексу профілактичних заходів «Увага! Діти – на дорозі!»). Працівники ДАІ розповіли школярам про безпечну поведінку на проїжджій частині, про правила переходу вулиць та поїздок у автомобілі з батьками. Діти охоче відповідали на запитання щодо знання Правил дорожнього руху, дізнавались про значення дорожніх знаків і сигналів світлофору, а також розповіли види пішохідних переходів.

Юні пішоходи отримали брошури з нагадування про поведінку водіїв та пасажирів під час дорожнього руху, а також тематичні зошити й закладки з Правил дорожнього руху. У бібліотеку школи від Державтоінспекції передано навчальні посібники з Правил дорожнього руху для першокласників.

Працівники Дніпровського районного управління нагадали дітям про безпечну поведінку на вулицях та у транспорті, а також у малознайомих місцях. Нагадали й про номер «102», яким слід скористатися при виникненні різних складних випадків.

Слід зазначити, що проведення таких заходів на початку навчального року – добра традиція, метою якої є нагадування дітям Правил дорожнього руху та безпечної поведінки на дорозі та у громадських місцях, адже під час літніх канікул юні дніпровчани звичайно призабули про них.

За інформацією державтоінспекції Дніпровського району.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку