Головна  →  Новини  →  2 вересня 2014

Резерви для виділення матеріальної допомоги киянам бійцям АТО

Резерви для виділення матеріальної допомоги киянам бійцям АТО

У вівторок, 2 вересня, Постійна комісія Київради з питань бюджету та соціально-економічного розвитку розгляне низку проектів на найближче засідання Київради, спрямованих на підтримку киян-бійців АТО. Про це повідомив голова комісії Андрій Странніков.

«Ми знайшли резерви для виділення 10 млн грн на матеріальну допомогу бійцям за рахунок програми «Турбота», понад 8 млн грн – на протезування та ортезування постраждалих від бойових дій у зоні АТО, крім того, 2 млн – на облаштування Алеї Почесних поховань на Лук’янівському цвинтарі. Крім того, планується внести зміни до бюджету, які нададуть фінансову можливість військкомату організувати екстрену евакуацію важкопоранених бійців-киян із зони проведення АТО», – повідомив він.

За словами Андрія Страннікова, проекти цих рішень формально відсутні в порядку денному, тому міський голова внесе їх на розгляд як невідкладні.

«Як голова бюджетної комісії прошу всі фракції підтримати запропоновані проекти. Адже в цьому питанні Київрада має виступити єдиним фронтом», – закликав він своїх колег депутат.

За інформацією http://kievcity.gov.ua/

Перейти до спискуВерсiя для друку