Головна  →  Новини  →  15 вересня 2014

Благодійний ярмарок на підтримку захисників Вітчизни

Благодійний ярмарок на підтримку захисників Вітчизни

   У Дніпровському районі стало доброю традицією проводити благодійні акції на підтримку воїнів, постраждалих у зоні АТО. Злука армії та тилу – запорука перемоги, що обов’язково прийде. А на шляху до неї кожний сумлінний громадянин Вітчизни має перейматися думкою: чим я ще можу зарадити спільній патріотичній справі? На щастя та нашу спільну гордість, дніпровчани виявляють свій патріотизм щиросердно.

   Минулої суботи, ще по-літньому лагідного й теплого вересневого дня юрми людей прогулювалися улюбленою Русанівською набережною, де навпроти пам’ятника Миколі Гоголю розташувалися благодійники ярмарчани. Людям пропонувалося придбати широкий асортимент товарів і послуг – випічки та тістечка, саморобні вироби домашнього вжитку, власноруч виготовлені пухнасті іграшки, книги, музичні диски, малюнки та картини, а ще майстер-класи митців образотворчого мистецтва. А відомий художник Віталій Запорожченко, який нині мешкає далеко від рідної Русанівки, передав організаторам заходу свої фотокартини і таким чином хоча б дистанційно долучився до благородної справи. Родзинкою ж ярмаркового краму був футбольний м’яч із автографами гравців національної збірної України, що в аукціонному вирі пристрастей був проданий аж за п’ять тисяч гривень!

   Атмосферу свята створювали виступи митців танцювально-спортивного клубу «Березіль», дівчат із школи ушу, були навіть танці на інвалідних візках. І вже всіх зачарувала зовсім юна (лише 8 років!) співачка Катя Єрмолаєва.

   Святкове піднесення так сколихнуло та надихнуло відвідувачів, серед яких були й депутати Київради від Дніпровського району Ярослав Горбунов, Олесь Маляревич, Анатолій Велімовський і Віталій Росляков, що вони щиросердно виклали до скарбниці благодійного ярмарку рекордні для цих заходів 24 тисячі гривень, які будуть передані до опікового центру, в якому проходять лікування наші славні воїни. Завершилося ж ярмаркове свято спільним співом гімну.

   За задумом організаторів, благодійні ярмарки на підтримку захисників Вітчизни мігруватимуть нашими мікрорайонами. Черга за Соцмістечком, який наступної неділі запросить ярмарчан до майдану перед кінотеатром «Ленінград».

Підготовлено відділом внутрішньої політики та зв’язків із громадськістю

Перейти до спискуВерсiя для друку