Головна  →  Новини  →  18 вересня 2014

Друге народження «Ракетки»

Друге народження «Ракетки»

Те, що підлітковий клуб з настільного тенісу «Ракетка» Центру по роботі з дітьми та молоддю за місцем проживання Дніпровського району міста Києва відомий широким верствам громадськості, зрозуміло з його багатої історії, здобутків і кола друзів.

Заснований іще 1977 року, він пропустив через своє навчально-виховне сито тисячі людей, п’ятдесят із яких отримали звання майстрів спорту, восьмеро – майстрів спорту міжнародного класу, двоє – Заслужених майстрів спорту.

Сьогодні ж до нього завітало таке велелюддя гостей, що дух захопило. Спробуємо нікого не забути – голова Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації Ярослав Горбунов і начальник райвідділу у справах сім’ї, молоді та спорту Алла Загородня, народні депутати України Віктор Чумак, Ельбрус Тедеєв, Валентин Ландик і Олександр Зац, депутати Київради нинішнього та попереднього скликань Віталій Росляков, Володимир Філіппов і Олександр Даценко, представник Київського міського голови Олексій Трофимов, голова Об’єднаної профспілки Київської міської державної адміністрації Віра Белей і ще багато-багато інших.

Привід був святковий: завдяки зусиллям перелічених гостей і громадськості Дніпровського району, «Ракетка» отримала друге народження, переживши влітку радикальну реконструкцію. І тепер вона випромінює шик і охайність, маючи завидне «плексове» покриття підлоги, причепурені стелі, стіни та роздягальні, чудові акустику та кондиціоноване повітря й безліч охочих займатися там улюбленим настільним тенісом.

Але найперша увага директора цього закладу, що на березняківському проспекті П.Тичини, 15, Юрія Гусака – створеній на базі клубу «Ракетка» команді «Фортуна», тренери та вихованці якої вразили присутніх захоплюючим показовим виступом із просто еквілібристичним володінням ракетками та опануванням карколомних траєкторій тенісних шариків: браво, вже дорослі та зовсім юні майстри. Не дивно, що вихованці «Фортуни» ходять у призерах міських та всеукраїнських змагань, готуючись наразі й до європейських.

Отож, побажаємо нашій дніпровській «Ракетці» - щасливого пінг-понгу.

Підготовлено відділом із питань внутрішньої політики та зв’язків із громадськістю  

Перейти до спискуВерсiя для друку