Головна  →  Новини  →  22 вересня 2014

Дощ благодійності не завада

Дощ благодійності не завада

Триває марафон благодійних ярмарків у Дніпровському районі на підтримку поранених захисників Вітчизни. Як відомо, вони відбуваються щотижня, у недільні дні, й мігрують дніпровськими мікрорайонами. Під час шести попередніх було зібрано не багато не мало 94 тисячі гривень.

Зокрема, у попередньому, що тиждень тому відбувся на Русанівській набережній, організатори заходу пораділи здобуттям рекордних більш як 24 тисяч гривень. І ось прозвітували офіційними накладними: якої номенклатури медичні препарати, скільки та на яку суму за минулий тиждень було придбано та передано до місць лікування постраждалих у зоні АТО воїнів. Охочі перевірили та впевнилися: все співпадає, отже, відповідає духу благочинної справи.

Сьомий благодійний ярмарок вчора відбувся у черговому мікрорайоні –  Соцмістечко. Досі організатори не мали клопоту з примхами погоди, та ось маєш: тільки збиралися розпочати справу, як гримнув перший осінній дощ. Благо, що місцем дислокації заходу була територія перед кінотеатром «Ленінград», адміністрація якого чемно запросила учасників під захист свого даху. Так, дощова погода у вихідний день істотно спустошила вулиці, відтак позначилася й на кількості відвідувачів ярмарку. Проте не зупинила благодійного марафону, який, як зазначив його організатор і натхненник – народний депутат України Віктор Чумак, триватиме за будь-яких обставин, оскільки справжньому патріотизмові немає меж.

Знавці рукотворного мистецтва, які винесли свої витвори на благодійне ярмаркування, як і просто власники корисних і привабливих речей – посуду, текстилю й багато іншого краму, вже як старих знайомих зустрічали постійних учасників заходу – депутатів Київської міської ради від Дніпровського району Ярослава Горбунова, Анатолія Велімовського і Віталія Рослякова.

Й усі разом вони щедро вітали наймолодших і, здається, найвитриваліших учасників нашого благодійного марафону – дівчаток із спортивно-танцювального клубу «Березіль». І, попри примхи погоди, всі присутні відчули душевну розраду. Сподіваємось, вона передасться й тим, кому найпершим чином адресувалася – бійцям Київського 12-го батальйону в зоні АТО і військовим пацієнтам місцевого опікового центру.

Підготовлено відділом внутрішньої політики та зв’язків із громадськістю

Перейти до спискуВерсiя для друку