Головна  →  Новини  →  3 жовтня 2014

Привітання голови Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації з Днем працівників освіти

Привітання голови Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації з Днем працівників освіти

Шановні освітяни!

Щиро вітаю вас із професійним святом – Днем працівників освіти. У цей святковий день по-особливому звучать для вас дзвінки в школах, зворушливі та щирі слова подяки школярів – тих, кому ви щодня відкриваєте нові обрії знань, даруєте своє серце та душевне тепло.

Бути вчителем, вихователем, наставником – це справжнє мистецтво, обране за покликом серця, наполеглива, чесна, натхненна праця, що збагачує суспільство мудрістю й знаннями.

У Дніпровському районі столиці – найталановитіші й найкращі вчителі, директори шкіл, ліцеїв, гімназій, вихователі дитсадків. Ваші вихованці стають не лише переможцями всеукраїнських олімпіад, а й піднімаються на найвищі щаблі в міжнародних змаганнях, здобувають славу для нашої держави. Завдяки вам пишаємося нашою освітою, яка має сталі традиції та потужний кадровий потенціал. Розуміємо, що на шляху до інтеграції у світове співтовариство, українське суспільство має постійно вчитися, аби набувати та ефективно використовувати в житті нові знання.

У цей святковий день хочу побажати кожному з вас, шановні освітяни, гарного настрою, невичерпних сил, яскравих досягнень і нових перемог, щастя та родинного затишку. Нехай вас і ваших дітей завжди об’єднує одна мета – зведення величного храму науки, а життя виставляє лише найвищі оцінки.

 

                                          З повагою                                                                                                      Ярослав Горбунов

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку