Головна  →  Новини  →  22 жовтня 2014

Стрільцям-дніпровчанам – не було рівних

Стрільцям-дніпровчанам – не було рівних

Перше місце в загальнокомандному заліку зі стрільби з пневматичної гвинтівки у змаганнях V міської профспілкової спартакіади «Праця і спорт ведуть до висот» із кульової стрільби вибороли члени збірної Дніпровської райдержадміністрації Тетяна Савіна й Віталій Губа.

Змагання проходили в стрілецькому тирі середньої школи №266 Дарницього району. Вони – важливий етап спартакіади, адже два попередні (змагання з міні-футболу й волейболу) не принесли максимальну кількість балів у загальнокомандну скарбничку збірної району. Тому, як неодноразово наголошував наставник нашої збірної фахівець відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Василь Ільєнко, вдалий виступ кульовиків – украй необхідний.  

Здається, Тетяна Савіна й Василь Губа не просто дослухалися до цих слів, а взяли їх буквально на озброєння. Адже кожний із них вибив під час виконання вправ (стрільба по мішенях на відстань 10 метрів) по 46 очок із 50 можливих, що й дозволило стати першими в загальнокомандному заліку.

Отже – перше командне «кульове» місце за дніпровчанами. Й максимальна кількість очок у загальнокомандну скарбничку збірної району – теж.

Підготовлено у відділі з питань внутрішньої політики та зв’язків із громадськістю

Перейти до спискуВерсiя для друку