Головна  →  Новини  →  23 жовтня 2014

Виборчі дільниці: протипожежний «лікнеп» та забезпечення приладдям

Виборчі дільниці: протипожежний «лікнеп» та забезпечення приладдям

Питання протипожежної безпеки виборчих дільниць – одне з ключових у допомозі, яку надають представники всіх підрозділів виконавчої влади Дніпровського району.

Так, за дорученням голови райдержадміністрації, фахівцями-вогнеборцями та представниками райдержадміністрації  проводиться моніторинг протипожежного стану та обладнання спецзасобами  для боротьби з вогнем приміщень, в яких розташовані виборчі дільниці.

Цього разу начальник райуправління головного управління столичного МНС полковник служби цивільного захисту Ігор Шилохвост та представник райдержадміністрації, разом із цілою командою медійників: кореспонденткою телевізійної служби новин каналу «1+1», начальником прес-служби головуправлінння ДСНС у м. Києві підполковником служби цивільного захисту Світланою Водолагою та фахівцем цієї служби лейтенантом служби цивільного захисту Анною Зусько відвідали декілька виборчих дільниць. А саме: дільниці № 246 та №359, що розташовані в школі № 246 із поглибленим вивченням англійської мови (вул. Кибальчича, 7) та № 349 – у районному ЦДЮТ  (вул. Сєрова, 19). 

Усі три дільниці, як виявилося, укомплектовані необхідними засобами пожежогасіння. У розмові з членами виборчих комісій з’ясувалося, що вони (до зустрічі з професійними пожежними) мали лише приблизне уявлення щодо запобігання виникненню пожежної небезпеки та правил використання  порошкового вогнегасника...

Відтепер, за словами членів виборчкомів Світлани Балко, Лілії Павленко, голові комісії Лариси Романько, дякуючи співбесідам, ці недоліки в їхній обізнаності щодо правил  пожежної безпеки, усунені.

Що, власне кажучи, й зафіксували телевізійники. Разом із тим відбувся обмін думками  щодо забезпечення виборчих дільниць необхідною оргтехнікою та іншим приладдям. Слід віддати  належне  членам виборчкомів-дніпровчанам: вони не вимагають чогось незвичайного, але й мають майже все необхідне.

Підготовлено у відділі з питань внутрішньої політики і зв’язків із громадськістю

Перейти до спискуВерсiя для друку