Головна  →  Новини  →  1 листопада 2014

Нова дорога на Березняках

Нова дорога на Березняках

Минулого місяця ми розповідали про нестерпний стан дороги між кооперативним житловим будинком по вул. Березняківська, 36 і будівлею школи №228. Цей між квартальний проїзд давно витримує надзвичайні навантаження транзитним транспортом, унаслідок чого був ущент зруйнований.

Мешканцям прилеглого будинку, об’єднаних у ЖБК «Арсеналець-7», відремонтувати таке самотужки було не по силах. Але їм на допомогу прийшла потужна команда депутатів Київради від нашого району – Андрій Странніков, Віталій Росляков, зрештою, й голова Дніпровської районної державної адміністрації Ярослав Горбунов, які посприяли виділенню необхідних коштів із міського бюджету.

Оскільки ж фронт робіт чималий – близько 800 квадратних метрів, то й кошторис відповідний – близько тих же 800 тисяч гривень. І ось, в останній день жовтня, потужна ремонтна техніка посунула на березняківське бездоріжжя, і вже до понеділка тут буде виконаний весь фронт робіт. А оновлена дорога буде передана на баланс районного Шляхово-експлуатаційного управління.

Узагалі, шляхи у цьому мікрорайоні (і не тільки) оновлюватимуться й надалі, оскільки, як зазначив голова Дніпровської райдержадміністрації, такі роботи не проводилися десятиліттями, й проблем накопичилося чимало. Та, як бачимо, міська Програма ремонту доріг діє, відтак, будуть і нові дороги.

Підготовлено відділом з питань внутрішньої політики та зв’язків із громадськістю

Перейти до спискуВерсiя для друку