Головна  →  Новини  →  31 жовтня 2014

Цими вихідними в Києві відбудеться Фінал Кубку України з мотоциклетного спорту

Цими вихідними в Києві відбудеться Фінал Кубку України з мотоциклетного спорту

Київська міська державна адміністрація підтримала ініціативу Федерації мотоциклетного спорту України щодо проведення у столиці Фіналу Кубку України 2014 року з мотоциклетного спорту. Захід відбудеться 1-2 листопада з 9:30 до 17:00 за адресою: вул. Червонопрапорна, 188 (мототраса «Пирогів»). Відповідне розпорядження днями підписав Віталій Кличко.

У рамках фіналу відбуватимуться брифінги зі спортсменами, заїзди та вільні тренування представників різних кваліфікаційних категорій. Захід має на меті посилити пропаганду здорового способу життя серед населення, залучити молодь до занять спортом, сприяти розвитку фізичної культури і спорту в Києві.

Згідно із розпорядженням, відповідальність за підготовку і проведення фіналу взяла на себе Федерація мотоциклетного спорту України. Департамент освіти і науки, молоді та спорту сприятиме вирішенню організаційних питань, пов’язаних із підготовкою та проведенням заходу.

Для забезпечення пожежної безпеки ГУ ДСНС України у м. Києві виділить пожежний автомобіль. Департамент охорони здоров’я забезпечить чергування бригад швидкої (екстреної) медичної допомоги.

За інформацією: kievcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку