Головна  →  Новини  →  21 листопада 2014

Благодійна допомога Гуманітарної гімназії «Гармонія» бійцям у зоні АТО

Благодійна допомога Гуманітарної гімназії «Гармонія» бійцям у зоні АТО

 Участь Гуманітарної гімназії «Гармонія» у благодійних акціях для допомоги українським бійцям на території Східної України продовжується. 22 вересня 2014 р. у гімназії до Міжнародного дня миру відбулася благодійна акція у форматі шкільного ярмарку для збору коштів учасникам АТО. На кошти, що були зібрані гімназистами на Благодійному ярмарку, було придбано лікарські засоби для учасників АТО.  Коробку з ліками діти оформили найкращими побажаннями нашим бійцям, розмалювали. Також  учні зібрали листи, які писали з великою любов`ю, намагаючись підтримати наших воїнів, та  зроблені власноруч на уроках праці обереги. Молодша школа намалювали українським бійцям малюнки. Ніхто не залишився байдужим та не стояв осторонь загальної справи. Все це та підписаний власноруч прапор України, на якому кожен учень написав своє побажання нашим бійцям, було передано волонтеру, батьку гімназиста 8-го класу, Богдану Івану Івановичу, який  особисто передав посилку  українським бійцям у зоні АТО. Іван Іванович розповів, що кожну таку посилку чекають з великим нетерпінням. Кожен боєць хоче отримати листа, малюнок, оберіг. Їх носять з собою повсюди, вони допомагають та оберігають  в складних ситуаціях.

   Після приїзду із зони АТО Іван Іванович привіз нам прапор, який був на БТРі, розписаний бійцями та фото бійців, які радіють, читаючи листи гімназистів.

   Учні 8-го класу Богдан Андрій та Чепурнов Ігор представили на гімназійній лінійці цей бойовий прапор, фотографії з зони бойових дій та переповіли історії наших воїнів про нелегкий шлях до перемоги.

За інформацією управління освіти

Перейти до спискуВерсiя для друку