Головна  →  Новини  →  5 грудня 2014

«Фанплит» - флагман деревообробної галузі Дніпровського району

«Фанплит» - флагман деревообробної галузі Дніпровського району

4 грудня очільник Дніпровського району Ярослав Горбунов відвідав приватне акціонерне товариство "Фанплит". Засноване підприємство, що знаходиться в Дніпровському районі, ще в далекому 1908 році. Завод виготовляє різноманітні меблі на будь-який смак: шафи, стільці, кухонні, комп'ютерні столи, сувенірні вироби з дерева та багато інших речей.

Продукція компанії користується великим попитом у країнах Європи та Південної Америки. На підприємстві встановлене потужне вітчизняне та імпортне виробниче обладнання, що дозволяє швидко виготовляти продукції та якість виробинцтва на кожному етапі.

До речі, це єдиний завод у Києві, який має власний митний термінал. На сьогодні основною проблемою, як і в багатьох наших виробників, є недостатня кількість замовлень на внутрішньому ринку. Проте керівництво заводу не втрачає оптимізму і сподівається на зацікавленість киян продукцією підприємства. Адже виробничі потужності ПРАТ "Фанплит" дозволяють забезпечити якісними виробами максимальну кількість споживачів.

Підготовлено відділом з питань внутрішньої політики та зв’язків із громадськістю

Перейти до спискуВерсiя для друку