Головна  →  Новини  →  19 грудня 2014

Учнів шкіл-інтернатів Дніпровського району привітали з Днем Святого Микола

Учнів шкіл-інтернатів Дніпровського району привітали з Днем Святого Микола

Голова Дніпровської районної державної адміністрації Ярослав Горбунов і начальник районного управління освіти Наталія Іваніна здійснили привітальний об’їзд наших спеціалізованих шкіл-інтернатів по бульвару Перова з нагоди відкриття низки новорічно-різдвяних свят у День Святого Миколая. Повсюди їх супроводжували волонтери Районного об’єднання старшокласників «Дніпро», які допомагали вихованцям закладів проводити концертні програми, а гостям – роздавати солодкі подарунки.

Школа-інтернат №18 (директор – Микола Гриценко), де навчаються 225 дітей із послабленим слухом, учергове вразила охайним інтер’єром, палким прийомом і яскравим святковим концертом. Не дивно, що саме цей заклад нещодавно з успіхом приймав на своїй базі районний фестиваль «Повіримо у себе». Винагородою ж його вихованцям стали солодощі від торгівельного центру «Там-Там».

У Дитячому будинку школи-інтернат №14 (директор – Тамара Манько) перебувають дітки, полишені належної батьківської опіки. Та їхній гостинний заклад – як велика дружня сім’я, живе своїм повноцінним буттям. Приємно та перспективно, що колектив цієї школи-інтернату очолює талановита людина – Тамара Анатоліївна Манько, для якої цей рік увінчався виданням власного педагогічного дослідження «Виховуємо самоповагу». То й не дивно, що вихованці 14-го лідирують у багатьох спортивних і мистецьких фестах і змаганнях не лише столиці, а й країни.

У спеціалізованій школі-інтернат №26 (директор – Ольга Павлюченко) виховуються 240 діточок із різним спектром розумового відставання. Спираючися на потужний педагогічний персонал, тут започатковано корекційну роботу й з «аутистятами». До привітань і вручень подарунків очільниками нашої районної влади тут приєднався поважний гість – Уповноважений Президента України у справах інвалідів Валерій Сушкевич.

Повсюди голова Дніпровської районної державної адміністрації Ярослав Горбунов вітав дітей, батьків і педагогів, зичив усіляких гараздів, давав діточкам посильні настанови та частував солодкими подарунками, адже вони цього завжди варті. І запевняв, що його особистої опіки спеціалізованими освітньо-виховними закладами не буде меж.

Підготовлено відділом з питань внутрішньої політики та зв’язків із громадськістю

Перейти до спискуВерсiя для друку