Головна  →  Новини  →  24 лютого 2015

Нагородження переможців конкурсу дитячого малюнка «Пожежна безпека очима дітей»

Нагородження переможців конкурсу дитячого малюнка «Пожежна безпека очима дітей»

Восени 2014 року відбувся спочатку районний, а потім міський етап конкурсу дитячого малюнка «Пожежна безпека очима дітей». 20.02.2015 у конференц-залі ГУ ДСНС України в м. Києві нагороджували переможців міського етапу конкурсу. Серед переможців у номінації «Наймолодший учасник» отримали нагороду і представники Дніпровського району:

- Бесід Ігор та Тоджимбаєва Шукрона, ДНЗ № 655;

- Нагорняк Назар, ДНЗ № 577.

Нагороди вручали: начальник ГУ ДСНС України в м. Києві, полковник служби цивільного захисту Окатов С.М.; головний спеціаліст відділу розвитку та змісту інфраструктури освіти управління професійної освіти Департаменту освіти і науки, молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) Чераньова О.О.; начальник сектору зв’язків із засобами масової інформації та роботи з громадськістю ГУ ДСНС України в м. Києві, підполковник служби цивільного захисту Водолага С.М. Також на заході були присутні представники преси і телебачення.

Спочатку переможці відвідали прилеглу до приміщення ГУ ДСНС  пожежну частину, де ознайомилися з пожежно-рятувальною технікою, рятувальниками. Діти із перших вуст почули, як діє пожежно-рятувальна служба, розглянули, доторкнулися до пожежних машин, приміряли захисні шоломи, посиділи за кермом. Захвату не було меж, коли для них прозвучала тривожна сирена

За інформацією управління освіти

Перейти до спискуВерсiя для друку