Головна  →  Новини  →  2 березня 2015

Фахівці податкової інспекції у Дніпровському районі столиці консультують платників податків

Фахівці податкової інспекції у Дніпровському районі столиці консультують платників податків

ДПІ у Дніпровському районі ГУ ДФС у м. Києві завжди йде на зустріч своїм платникам та намагається полегшити їх роботу, проводячи семінари, надаючи консультації з різних податкових питань.

Таким чином, звертаючи увагу на те, що зміни в податковому законодавстві, які були введені з початком року потребують донесення та роз’яснення до кожного платника податків, начальник відділу місцевих, ресурсних, рентних та неподаткових платежів Альбіна Красюк та її заступник Наталія Глущенко залюбки погодилися провести семінар для платників податків стосовно змін щодо оподаткування місцевих податків та зборів, а також роз’яснення основних аспектів податкового компромісу. Вони відповідали на питання громадян, роз’яснювали особливості змін в податковому законодавстві, пояснювали можливості застосування податкового компромісу тощо.

Як виявилося, саме податковий компроміс викликав найбільшу зацікавленість платників. По ньому було найбільше питань.

Альбіна Олексіївна та Наталія Володимирівна відповіли на всі запитання присутніх, а також закликали вчасно та добросовісно сплачувати податки, адже від цього залежить майбутнє нашої країни, особливо в такий нелегкий час.

Наприкінці кожен із платників отримав друковану продукцію з основними змінами податкового законодавства.

За інформацією ДПІ у Дніпровському районі ГУ ДФС у м. Києві

Перейти до спискуВерсiя для друку