Головна  →  Новини  →  27 березня 2015

У районі пройшов профконсультаційний семінар-тренінг для внутрішньо переміщених осіб

У районі пройшов профконсультаційний семінар-тренінг для внутрішньо переміщених осіб

Людям, які змушені переміщуватися із зони бойових дій, доводиться вирішувати безліч питань. Їм необхідна психологічна, матеріальна підтримка і, звичайно ж, допомога в питаннях пошуку роботи та отримання допомоги по безробіттю.

З метою надання комплексної допомоги у пошуку роботи внутрішньо переміщеним особам спеціалісти Дніпровського РЦЗ разом  з представником центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Дніпровського району міста  Києва  27 березня провели профконсультаційний семінар-тренінг для внутрішньо переміщених осіб. Його мета - розширення уявлень про поняття «стрес», «адаптація», допомога в оволодінні методами психологічної самодопомоги, формування вмінь будувати власну стратегію пошуку роботи.

Учасників семінару було ознайомлено зі станом сучасного ринку праці, перспективами професійного навчання, були розглянуті поняття про стрес, його стадії, надані поради щодо формування психологічної рівноваги, умінь самодопомоги при стресі.

Виконуючи вправу «Перетворення страху у бажання» слухачі семінару навчилися під іншим кутом зору сприймати свої страхи, переживання, усвідомили необхідність спрямування свого енергетичного потенціалу на здійснення власних бажань  і мрій.

По закінченню заходу безробітні переселенці змогли отримати відповіді на важливі для них питання та індивідуальні консультації.

За інформацією Дніпровського РЦЗ 

Перейти до спискуВерсiя для друку