Головна  →  Новини  →  22 травня 2015

Профілактично-оздоровча акція «День здоров'я»

Профілактично-оздоровча акція «День здоров'я»

В відділеннях Територіальному центрі соціального обслуговування, з 14 травня 2015 року на протязі тижня в Русанівському (Русанівський б-р,4), Березняківському (вул.Березняківська,6а), Центральному (вул.Курнатовського,7а)   відбулась профілактично-оздоровча акція «День здоров'я». Ця акція традиційно проводиться за сприяння управління охорони здоров'я.

Відвідувачі Територіального центру мали змогу отримати консультації кваліфікованих лікарів, таких як кардіолога, ендокринолога, невропатолога, терапевта, а на Русанівці - сімейного лікаря.

Медичні фахівці поліклінік первинної медико-санітарної допомоги №1, №2, що на Березняках та сімейного лікаря «Русанівка» Дніпровського району  були спрямовані на обстеження підопічних відділення: визначали рівень цукру в крові, вимірювали артеріальний тиск, проводили електрокардіограму серця.

Активну участь в організації акції «День здоров'я» брали медичні працівники Територіального центру: лікар-терапевт Олена Дмитренко, медсестри Марія Заіка, Наталія Свириденко, Валентина Кочет.

Відвідувачі акції «День здоров'я» дякували фахівцям медичних установ за турботу та уважність до них.

За інформацією Територіального центру соціального обслуговування

Перейти до спискуВерсiя для друку