Головна  →  Новини  →  2 червня 2015

Вручення Подяк працівникам флагману районної промисловості

Вручення Подяк працівникам флагману районної промисловості

Із нагоди відзначення професійного свята – Дня хіміка, заступник голови Дніпровської районної державної адміністрації, куратор промислової галузі Алла Загородня і начальник відділу з питань промисловості, підприємництва та регуляторної політики Григорій Лобач нанесли візит до промислового флагману нашого району – ПАТ «Укрпластик» на чолі з його керівником Іриною Мирошник.

Варто відзначити, що «Укрпластик» дає четверту частину питомої ваги промислового виробництва та робочих місць галузі  Дніпровського району, входить до двадцятки європейських лідерів у виробництві гнучких плів очних і пластикових матеріалів і не має у цьому конкурентів посеред усіх країн колишнього Радянського Союзу. А Ірина Мирошник отримала навесні від Національного конкурсу «Людина року-2014» спеціальну статуетку з визнанням «Найкращий підприємець України 2014 року». Тож на цьому підприємстві до відзнак найвищого рівня звикли.

Подяки ж Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації – також найвищої державної відзнаки в нашому районі, отримали кращі працівники підприємства, що славетне цілими трудовими династіями та стажем роботи у десятиліття. Алла Вікторівна подякувала колективу нашого промислового флагману за такі високі виробничі та ринкові показники й побажала всіляких успіхів і гараздів.

Домовлено, що з нагоди відзначення 28 червня 88-річчя утворення «Укрпластика», державна районна адміністрація знову відвідає це підприємство, більш ґрунтовно ознайомиться з його виробничими циклами та продукцією, визначить шляхи оптимізації співпраці на благо киян і дніпровчан.

Підготовлено відділом з питань внутрішньої політики та зв’язків із громадськістю

 

Перейти до спискуВерсiя для друку