Головна  →  Новини  →  23 червня 2015

І держслужбовців дісталося свято

І держслужбовців дісталося свято

Ми так уважно ставимося до професійних свят представників інших галузей докладання людських зусиль, обдаровуючи увагою кожного, що чи не втомлено дісталися власного: адже 23 червня в Україні відзначається День працівників державної служби.

У передобідній час в актовій залі Дніпровської районної державної адміністрації було непереливки: сонце мружить очі та випалює залишки прохолодного кисню, а люди з різних підрозділів забезпечення життєдіяльності району все йдуть і йдуть на урочистості.

Голова адміністрації Ярослав Горбунов палко привітав усіх причетних до нашої спільної справи, зрештою, й свята та побажав сил, наснаги, терплячості й ще багато чого в умовах, коли оплата та повага до праці державного службовця зведена нанівець. Утім, нагострив Ярослав Володимирович, ми маємо все перебороти та, зрештою, виправити ставлення до себе й повернути довіру людей. І тоді прийдуть відзнаки та заохочення.

Ярослав Горбунов вручив Подяки Дніпровської РДА кращим працівникам підрозділів адміністрації, а ще, що примітно до нашого часу – тим, хто з наших рядів пішов на лав Збройних Сил боронити Вітчизну в цей звитяжний для неї час.

Голова Громадської ради при райдержадміністрації, а ще й президент благодійної організації «Благодійний фонд «Дніпровський» Анатолій Павленко навіть позаздрив сьогоднішнім працівникам державної адміністрації, зізнавшись, що душею він усе ще серед нас, але має жагу прислужитися улюбленому району трошки в іншій якості.

Керівники профспілки адміністрації винайшли можливість обдарувати преміями наших фізкультурників, які гідно представили Дніпровський район у міських змаганнях колег: є ж у нас і переможці, і призери столичного масштабу!

Справжньою ж бенефісною частиною урочистостей став гала-концерт майстрів Київського муніципального театру оперети, які впродовж години виконали низку нетлінних шлягерів із оперет, номери вокально-танцювального мистецтва й здригнули зал оваціями.

Що ж, гарні емоції та пам’ятні фото на згадку – і до праці, шановні колеги.

Підготовлено відділом з питань внутрішньої політики та зв’язків із громадськістю.

Перейти до спискуВерсiя для друку