Головна  →  Новини  →  3 липня 2015

МАФівська «мафія» тепер не всесильна

МАФівська «мафія» тепер не всесильна

Під час відвідування ремонтованого всередині житлового будинку по вул. Березняківська, 16, голова Дніпровської районної державної адміністрації Ярослав Горбунов і депутат Київської міської ради Віталій Росляков поспілкувалися з місцевими мешканцями, які, зокрема, поскаржилися на існуючу поруч «розливайку», яка «продукує» клопіт і навіть проблеми з відповідною поведінкою її відвідувачів.

Реагуючи на сигнал, Ярослав Горбунов і Віталій Росляков невідкладно навідалися до торгівельного павільйону «Чемпіон», що поміж будинками Березняківська, 16 і 18, де насправді торгують спиртним, як кажуть, «в опт і роздріб». Депутат Росляков зауважив, що жодного разу не зміг отримати щодо цієї тимчасової споруди правочинних документів із землевідведення. Прохання їх пред’явити не дало результату й цього разу.

На що вердикт обох візитерів був одностайним: «Відтак, підете на демонтаж!». А що слова в них не розходяться із ділом, свідчить результат проведеної відповідної роботи щодо чималої березняківської території на розі вулиць Серафимовича і Бучми, де впродовж декількох днів було демонтовано рекордну в нас кількість незаконно встановлених і функціонуючих МАФів – 26!

МАФівська ж «мафія», зауважив Ярослав Горбунов, тепер не всесильна, а от сумлінним і чесним підприємцям ми завжди простягнемо руку партнерської підтримки.

Підготовлено відділом з питань внутрішньої політики та зв’язків із громадськістю

Перейти до спискуВерсiя для друку