Головна  →  Новини  →  30 липня 2015

Міні-ярмарок вакансій у районному Центрі зайнятості

Міні-ярмарок вакансій у районному Центрі зайнятості

У приміщенні Дніпровського районного центру зайнятості 29 липня 2015 року був проведений міні-ярмарок вакансій із представниками ПрАТ СК«Провідна» ЦПОК Дніпровський.

Керівництво ПрАТ СК «Провідна» звернулося до Дніпровського районного центру зайнятості з проханням допомогти в укомплектуванні підприємства кваліфікованими працівниками за вакансією -  агент страховий. Фахівцями відділу взаємодії з роботодавцями була проведена робота щодо  організації та проведення міні-ярмарку, надіслані факсограми всім центрам зайнятості міста Києва з проханням залучити громадян,  які перебувають на обліку в центрах зайнятості, надаючи перевагу вимушено переміщеним особам.

У даному заході приймало участь 24 особи з числа безробітних, серед яких майже 50%  ВПО.                                        .

Директор Дніпровського Центру обслуговування клієнтів ПрАТ СК «Провідна» Андрієнко Яніна Ігорівна виступила з презентацією підприємства, розповівши про історію компанії, послуги і і продукти, що пропонуються клієнтам та стандарти її роботи. 

Менеджер по роботі з агентами Дніпровського Центру обслуговування клієнтів Заболотня Світлана Яківна розповіла про роботу та  обов’язки  агента страхового. Адже, головний пріоритет "Провідної" - якість обслуговування клієнтів. У компанії розроблені і введені стандарти обслуговування клієнтів. З метою удосконалення рівня сервісу з урахуванням потреб клієнтів щомісячно проводиться моніторинг дотримання стандартів співробітниками при продажу страхових послуг і врегулюванні страхових подій.

Під час проведення заходу, між роботодавцем та слухачами аудиторії відбулося індивідуальне знайомство та було проведено анкетування 10 осіб, які зацікавилися даною актуальною вакансією та  погодилися на співбесіду безпосередньо на території підприємства для можливого подальшого працевлаштування.

Після проведеного заходу представниками компанії було оцінено роботу фахівців центру зайнятості за критеріями -  рівень організації заходу, ефективність участі у заході, рівень відповідності очікуванням від заходу на 5 балів з 5 можливих та проведено домовленості про подальшу співпрацю, залучення роботодавця до інших заходів центру зайнятості щодо сприяння укомплектування підприємства необхідним персоналом.

За інформацією Дніпровського РЦЗ

Перейти до спискуВерсiя для друку